CHOKLADMUFFINS ( 20 st 2 propoints/st)
2 ägg
1½ dl strösocker
1½ dl Canderel (sötningsmedel)
4 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
1krm salt
3 msk kesella lätt kvarg (1%)
3 msk flytande lätt margarin
Muffinsen blir inte så lufitga, canderelen gör så att dem blir ganska kompakta, men det var inget fel på smaken. Men som sagt, lite annorlunda konsistens. Vill man kan man använda sig av 3 dl socker istället, och då blir det 3 propoints per muffin istället.
MOROTSMUFFINS 16 st 2 PP/
2 ägg
st
1½ dl socker
2½ dl vetemjöl
2 krm bakpulver
1 msk mjölk
1 stor grovriven morot
2 tsk kanel
½ tsk muskotnöt
Helt okej muffins, men nästa gång tar jag nog lite mer kanel i för att få det där lilla extra ;-)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar